Vi samlar alla kommande aktiviteter under rubriken ”På gång”. Där kan du enkelt göra urval och bara se aktiviteter inom exempelvis Löpning eller Simning. Du kan också välja att se aktiviteter inom ett visst datumspann.

Föreläsningar, AfterWork, Medlemsfester, Resor/läger och annat som inte är direkt knutet till en sektion hittar du som ”Event”. Till sist kan vi berätta att du kan prenumerera på våra aktiviteter så att du ser dom direkt i din telefon. Kolla mer här på vår På gång-sida: nocout.se/pa-gang

NocOut.se postar regelbundet saker som är bra att känna till på klubbens Facebooksida men det är extremt sällsynt att samma information inte skulle finnas på klubbens hemsida. Därför är bästa tipset att regelbundet ta en titt in på hemsidan.

Bra att veta: I vår digitala Klubbstuga speglar vi också vår Community på Facebook. Det gör att även du som inte har Facebook kan se när andra medlemmar skriver inlägg om spontana träningspass, någon pryl som letar ny ägare eller när någon bara letar efter sällskap till morgondagens löprunda. Check it out!