Visst ser det läckert ut när en klunga kommer och svischar förbi. Men har man aldrig testat att cykla racercykel på landsväg och i klunga så kan det kännas avlägset. Och så var det ju det där med alla tecken. Inte kan väl jag cykla med en NocOutklunga och på klubbens trevliga distanspass?

Så klart att du kan! Vi vill bjuda in dig till något av våra introduktionspass till landsvägscykling som vi har varje vår. Det är ett kanonbra tillfälle att i lugn och ro få koll på tecken, säkerhet/trafikvett och allt annat som du kanske undrar över. Vi går också igenom bra saker att känna till vid klungkörning. Vi testar praktiskt i långsamt tempo och stannar då och då för att fånga upp eventuella frågor. 

När du varit med på ett av våra introduktionspass så hoppas vi att du vill komma och testa att vara med på något av våra distanspass. Vi försöker att ha fartgrupper och lagom långa distanser så att alla kan hänga på och testa. 

Om du planerar att cykla något av Vätternrundans olika lopp så bör du absolut passa på och vara med på något av dessa pass. Det kommer göra att du kommer känna dig mer trygg och säker när du cyklar Tjejvättern, Halvvättern eller Vätternrundan. 

Nästa introduktionspass presenteras här på webbsidan. Klicka på ”På gång” så får du mer information.

Våra introduktionspass är öppna och gratis för både medlemmar och de som ännu inte hunnit bli det. Allt du behöver ha med dig är en cykel och din hjälm.