Tinnerö Halvmaraton

Datum: maj 16, 2020 Tid: 09:00 – 13:00 Plats: Livgrenadjärmässen, Linköping

Idag skulle Göteborgsvarvet ha gått av stapeln. Många av er var säkerligen anmälda till det och kanske ska ni springa Göteborgsvarvet Virtual Race. Oavsett om ni är det eller inte så vill vi erbjuda vi er möjligheten att springa 21 kilometer. Därför arrangerar vi den första (och kanske sista) upplagan av Tinnerö Halvmaraton. Detta är inte något lopp eller tävling utan som sagt klubbens sätt att ge alla möjligheten att jogga, springa eller kuta en halvmara. Man kan med andra ord se det som en tävling om man vill, men även som ett vanligt träningspass kryddat med det lilla extra.

Banan är en fyrvarvsbana ut på Tinnerö signerade vår eminenta klubbkompis Per Åhlin. En relativt flack bana med totalt 21 höjdmeter per varv där start och målgång sker uppe på Livgrenadjarmässen. Där erbjuds det även gott om parkeringsmöjligheter samt yta att sprida ut oss på så att vi inte står på varandra.

21 kilometer är långt och vi rekommenderar er alla att ta med egen energi. Vi ser till så att det kommer finnas ett bord vid varvning där ni kan placera ut er energi och även där någon kan langa det åt er. Hur bra är inte det? Precis som eliten. Efter loppet kommer det finnas sallad (till dem som förbeställt), dricka samt energi. Och vem vet. Kanske blir ett och annat utlottat pris?

Vi kommer att ha fem olika startgrupper med max 15 startande i varje. Start kommer att ske 9:00, 9:15, 9:30, 9:45 och 10:00. Du väljer själv vilken startgrupp du vill starta i (först till kvarn!). Dessa startgrupper är helt oberoende av förväntad sluttid och tempo. På så vis får vi ett utspritt startfält, färre klungor och klubbkompisar i start- och målområdet.

Vi behöver säkerligen inte påminna er, men det är lika bra att skriva ut det. På grund av läget kring COVID-19 pandemin så är det väldigt viktigt att ni stannar hemma vid minsta sjukdomssymptom, hostar/nyser er i armvecken och håller avstånd till varandra. Vi alla har ett ansvar i att se till så att alla våra evenemang blir säkrast möjliga och att vi följer rekommendationerna från våra myndigheter.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta info@nocout.se.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2020-05-03T18:20:55+02:00 maj 3rd, 2020|