Tinnerövarven 2021

Datum: maj 22, 2021 Tid: 09:00 – 13:00 Plats: Livgrenadjärmässen, Linköping

I samarbete med våra sponsorer ICA Maxi Linköping, Västra cykelaffären och Skill är det dags för Tinnerövarven!

Göteborgsvarvet är framflyttat till den 11 september (som vi för övrigt fixar bussresa till (länk: bussresa Göteborgsvarvet)) så vi tänkte att vi lika gärna kan upprepa fjolårets succé, men med en viss korrigering. Istället för endast erbjuda en halvmara så har vi nu även en femkilometer- och en milslinga. Med andra ord finns en distans som passar alla. Vi kallar eventen för:

 • Tinnerö Halvmarathon
 • Tinnerömilen
 • Tinneröfemman

Banan

Banan är densamma som tidigare (Länk: Banbeskrivning) där antalet varv skiljer sig beroende på vilken distans du väljer. Banan är designad av vår eminenta klubbkompis Per Åhlin. En relativt flack bana med totalt 21 höjdmeter per varv där start och målgång sker uppe på Livgrenadjärmässen. Där erbjuds det även gott om parkeringsmöjligheter samt yta att sprida ut oss på.

 • Tinnerö Halvmarathon – 21.1 kilometer, fyra varv på banan.
 • Tinnerömilen – 10 kilometer, två varv på banan.
 • Tinneröfemman – 5 kilometer, ett varv på banan.

När?

Du kommer ha möjlighet att springa Tinnerövarven när det passar dig mellan lördagen den 15 maj och lördagen den 22 maj. Grande Finale kör vi dock på lördagen.

15 och 21 maj

Från lördagen den 15 maj till fredagen den 21 maj kan du genomföra ditt eller dina varv när du vill. Det enda du sen behöver göra för att vara med i utlottningen av priserna är att dels klara av någon av distanserna och därefter rapportera in det via följande formulär senast lördagen den 22 maj klockan 23:59: Inrapportering: Tinnerövarven!

22 maj

Vi kommer att ha sju olika startgrupper med max 8 startande i varje. Start kommer att ske 9:00, 9:10, 9:20, 9:30, 9:40, 9:50 och 10:00. Du väljer själv vilken startgrupp du vill starta i (först till kvarn!). Dessa startgrupper är helt oberoende av vald distans, förväntad sluttid och tempo. På så vis får vi ett utspritt startfält, färre klungor och klubbkompisar i start- och målområdet.

Hur?

Promenerandes, joggandes eller springandes såklart. Huvudsaken är att du tar dig framåt. Vi kommer inte att ha några flaggvakter vid övergångar så du har ett ansvar att följa trafikreglerna.

Vi rekommenderar er alla även att ta med egen energi. Vi ser till så att det kommer finnas ett bord vid varvning (vid Livgrenadjärmässen) där ni kan placera ut er energi. Som ni säkerligen förstår så hänger det här evenemanget på hur läget med smittspridningen ser ut. Mer info kommer när vi närmar oss, men redan nu kan du föranmäla dig via följande länk: Föranmälan Tinnerövarven.

Priser

Alla som deltar och som är medlemmar i IK NocOut.se är med i utlottningen av nedanstående fina priser.

 • Ett presentkort på 5000 kronor på ICA Maxi Linköping.
 • Fyra presentkort på 500 kronor styck på ICA Maxi Linköping.
 • Fyra presentkort på 500 kronor styck på Västra Cykelaffären.

Oavsett vilken av distansarna man tar sig an så har man lika stor chans att vinna. Max en lott per person. Med andra ord får du bara en lott även om du väljer att springa alla tre distanser under veckan. Rapportera in senast lördag den 22 maj klockan 23:59. Dragning av vinnare kommer att ske söndagen den 23 maj. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Det enda du behöver göra för att vara med i utlottningen är att klara av någon av distanserna och därefter rapportera in det under fliken Rapportering att du klarat av det via följande formulär: Inrapportering: Tinnerövarven!

Sammanfattning

 • Klicka här för föranmälan för Tinnerövarven Grande Finale: Föranmälan Tinnerövarven
  Önskar du mat (en laktos- och glutenfri vegetarisk sallad) samt (pers)bärs efter att du tagit dig runt. Bocka i rutan ”mat” vid anmälan och Swisha 100 kronor till 123 59 474 37 och skriv ditt namn följt av 22:e maj. Ex. Andreas Fröberg 22:e maj.
  OBS! Anmälan måste ske senast torsdagen den 20:e maj!
 • Nyfiken på banan? Klicka här: Banbeskrivning
 • Detta event är endast för medlemmar. Är du inte medlem så kostar det endast 500 kronor och du blir det via följande länk: IK NocOut.se – Bli medlem

Coronaanpassningar

Vi behöver säkerligen inte påminna er, men det är lika bra att skriva ut det. På grund av läget kring COVID-19 pandemin så är det väldigt viktigt att ni stannar hemma vid minsta sjukdomssymptom, hostar/nyser er i armvecken och håller avstånd till varandra. Vi alla har ett ansvar i att se till så att alla våra evenemang blir säkrast möjliga och att vi följer rekommendationerna från våra myndigheter. Skulle rekommendationerna inte tillåta oss att köra kommer detta event att ställas in. Håll dig därför uppdaterad.

Innan start så ber vi er at inte samlas i större grupper utan håll avstånd till varandra. Efter målgång så brukar det vara naturligt att samlas i grupper och fira ett avslutat pass, men vi ber er att ni sprider ut er på målområdet om ni ska stanna kvar och äta eller byta om till torra kläder. 

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta info@nocout.se.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2021-05-14T21:47:53+02:00 januari 13th, 2021|