Nytt år har precis tagit vid och en hel tränings- och tävlingssäsong står vid våra fötter. Och för att kunna hålla igång aktivt så behövs det ju snygga kläder och vilken tur då att vi kan erbjuda det.

I skrivande stund är shoppen inte öppen, utan årets första shop kommer öppnas under vecka 5 och sen hålla öppet under två veckor. Leverans kommer då ske till vecka 14.

Vi får ofta frågan om man vi erbjuder provning av kläder inför varje shop. Det gör vi inte. Men till årets första shop har vår fantastiska eventsektion bjudit in till en kombinerad AW och klädprovningskväll på Livgrenadjärsmässen den 7 februari. Trimtex (vår klädleverantör) kommer att finnas på plats och du kommer i lugn och ro kunna testa kläder.

Vår klädshop kommer därefter hålla öppet enligt följande:

  • Vecka 15-16 med leverans vecka 23.
  • Vecka 26-31 med leverans vecka 38.
  • Vecka 40-42 med leverans vecka 49.

Mer info om vad shoparna innehåller hittar du här, NocOut-kläder.