Oj vad tiden går. Nu är vi redan inne i sista hela veckan innan julen tar vid. Denna vecka har vi återigen en uppsjö av pass att erbjuda. För första gången på väldigt länge har vi faktiskt två  pass (pannlampspass och distanspass)  som kommer ske ”på riktigt” och inte virtuellt.

Corona-anpassningar

Vi är såklart väldigt glada för att Folkhälsomyndigheten (FoHM) uppdaterade råden åter tillåter oss träna ihop, men det är av största vikt att vi gör det på ett smittsäkert sätt genom att alla följer råden. Både för dig själv men även för dina klubbkamrater.

All träning som sker fysiskt och inte virtuellt kommer att ske i smågrupper. Dyker det exempelvis upp åtta stycken till en fartgrupp för ett distanspass så ska denna grupp delas upp i två mindre grupper om fyra stycken i varje. De två grupperna ska då hålla ett större avstånd till varandra. Inom gruppen så ska man inte heller springa ”axel mot axel” utan se till att ha avstånd till varandra.

Utöver ovanstående så gäller även nedanstående på våra pass:

  1. Känner du dig det minsta sjuk så stannar du hemma.
  2. Håll avstånd till varandra.
  3. Behöver man nysa, hosta, snyta sig så kliver man åt sidan.
  4. Lyssna alltid på direktiven från våra ledare.

Att träna i grupp och gemensamt är ingen rättighet så därför är det av yttersta vikt att vi alla följer de uppsatta råden. Missköter vi oss så kommer garanterat råden från FoHM återgå och bli av kraftfullare karaktär. Vi som klubb kommer då vara redo att snabbt återigen ställa in våra fysiska pass.

Vecka 51 virtuella pass

Måndag
TisdagVirtuella cykelintervaller
OnsdagVirtuellt vinterljus (löpning)
TorsdagVirtuellt älghufspass och pannlampspass
Fredag
LördagDistanspass
Söndag –  Zwift MeetUp (cykel)

Dela med dig

En av klubbens grundpelare är gemenskap. Dela gärna med dig av dina upptåg genom att använda #nocout på Instagram så kan vi nå lite digital samhörighet. Vi kan även tipsa er om att följa hashtaggen #nocout så riskerar du inte att missa något av dina kamraters äventyr.