Under glöggkvällen förra året lanserade vi ett koncept vi kallade Team NocOut. Nu några månader senare kan vi äntligen gå ut med vårt första och förhoppningsvis inte sista team. Låt oss presentera Team NocOut Vansbrosimningen!

Detaljer

Alla oavsett mål och ambition kan (läs ska) hänga med. Är du nybörjare och aldrig simmat öppet vatten så är du mer än välkommen. Likaså du om är rutinerad och går för personligt rekord. Huvudanledningen till att vi vill ha dessa team är för gemenskapens skull och tillsammans motivera samt inspirera varandra. Vilka är teamledare för detta? Jo, inga mindre än Andreas Edquist och Tomas Hektor.

Vad är då hittills planerat?

  • 25 april 2022 – Inför Vansbrosimningen behövs en våtdräkt. Om man inte är riktigt hårdhudad. Därför kör vi en våtdräktsprovning i Ljungsbro. Detaljerad info hittar du här: På gång > Våtdräktsprovning
  • 9-10 juni 2022 – Några av oss har kanske aldrig simmat i öppet vatten. För att förbereda oss för det kör vi en helg där vi kör ett par pass gemensamt. Vi kommer även se till att han en ytterst meriterad instruktör med oss som kan ge sina bästa tips.
  • 2 juli 2022 – Vill man få en tidigare starttid och simma med jämnstarka simmare. Ja, då erbjuds flera möjligheter att seeda sig till Vansbrosimningen. Det som ligger närmst till är Jönköping Open Water.
  • 8 juli 2022 – Inför alla lopp behöver man ladda upp. Vansbrosimningen är inte ett undantag. Därför kör vi en gemensam pasta night på Livgrenadjärmässen.
  • 9 juli 2022 – Tävlingsdag med gemensam, kostnadsfri, (mini)buss upp till Dalarna. Avgång tidigt som tusan för att hinna till första persons starttid. Sen väntar vi såklart tills sista klubbkompis är i mål.

Notera! Flera evenemang, hållpunkter och spontana aktiviteter kan tillkomma under resans lopp. Tillsammans ser vi till att det här blir den roligaste uppladdningen som finns inför Vansbrosimningen.

Anmälan

Anmälan till teamet är helt kostnadsfritt. Det kan tillkomma kostnader för några av aktiviteterna (vilket är frivilligt att delta på) men mer detaljer kommer. Det som är (snudd på) ovärderligt är gemenskapen vi vill ha och inte minst (mini)bussen som vi åker upp i till loppet tillsammans.

Vill du vara med? Släng antingen iväg ett mail till info@nocout.se alternativt leta upp grupp Team NocOut Vansbrosimningen. Som vi brukar säga: Get in!