Här kommer en uppdatering från Team Kullamannen: vi är redan ca 20 som är med i teamet, och efter en första träff i januari ser vi nu fram mot föreläsningen med Frida Södermark. Därefter väntar en vår med mycket härlig träning och lopp i fin terräng.

Lopp och boende

De fyra lopp som Kullamannen erbjuder brukar bli fulltecknade, om du vill vara säker på att få en plats är det dags att anmäla sig nu. Vi har dessutom bokat en lokal med 28 sängplatser (från 2- till 6-bäddsrum) i centrala Båstad, helgen den 3:e-5:e november. Exakt var målet kommer att hamna är inte känt, men förmodligen ligger det inom gångavstånd från vår lokal. Vi kommer att ha hela byggnaden för oss själva,  och utöver sängplatser finns det omklädningsrum, samlingslokal och möjlighet att laga mat. Allt är därmed upplagt för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt att göra ett riktigt bra lopp, och samtidigt ha tid och plats att umgås med klubbkamrater!

Du behöver alltså inte ordna eget boende. Kostnaden per person blir knappt 800 kr om vi är 20 boende, lägre om vi blir fler.

Vad behöver jag göra:

  • Anmäl dig till Kullamannen, på länk ovan
  • Om du inte redan är med i teamet: skicka ett mejl till lopning@nocout.se, så att du blir tillagd.