Vi är medvetna om att mycket nyheter den senaste tiden har varit kopplade kring den nya simhallen. Du som inte är så speciellt intresserad kring simning och vatten kan fortsätta. Du kanske hittar något annat intressant i vår kalender. Ta en titt vetja på antingen veckokalendern eller månadskalendern.

För dig som däremot är intresserad och vill få en once in a lifetime-upplevelse borde läsa vidare.

Gå på invigningen av nya simhallen

Den nya simhallen, Tinnerbäcksbadet, öppnar för allmänheten lördagen den 22 april. Dagen innan, fredagen den 21 april, kommer en invigning att ske. I samband med att ceremonin är avklarad önskar invigningsarrangören att få dit ett stort gäng personer som ska prova simhallen och samtidigt representera ”Linköpingsborna”.

Tidsschemat

  • 15:45 – Samling utanför simhallen
  • 16:00 – Hopp ned i bassängen
  • 16:01 – Bad och sim i simhallen
  • 17:00 – Då stänger simhallen

Anmälan

Vi har fått 20 platser tilldelade och tänker att det vore kul om just du vill hänga på. Vill du det? Kul! Släng iväg ett mail till andreas.edquist@gmail.com. Vi kör till kvarn så vänta inte för länge. Anmäl dig senast måndag den 17 april klockan 12:00.