Jag planerar att genomföra en Tjej- Halv- eller En Svensk Klassiker. Borde jag gå med i NocOut.se?

Så klart att du ska! Du har hittat till en klubb som är aktiv inom alla klassikergrenar och du slipper att bli medlem i fyra olika klubbar. Tjoho!

Vätternrundan:

NocOut.se har egna startgrupper i Vätternrundan (300 km) och vi har mängder med medlemmar som cyklar de andra loppen. Vi tränar tillsammans redan från hösten då våra spinningpass startar. Många av dessa pass är lite längre för att vi redan innan utesäsongen drar igång ska bli förberedda på kommande utmaning. När snön börjar smälta så har vi både intervall- och distanspass som du inte får missa. Om du är ny inom cykling så vill du säkert vara med på något av våra introduktionspass. Lär mer här.

Vansbrosimningen:

Tänk så lyxigt att kunna träna i reserverade simbanor under hela vintern och våren innan själva Vansbrosimningen! Vi har regelbundet kurser för både erfarna och nybörjare inom simning där du får lära dig att från grunderna till att finslipa tekniken. Allt för att du ska kunna njuta av simningen hela vägen in i målet i Vansbro. Läs mer här för att få veta vilka tider och vilka platser vi har simträning på.

Lidingöloppet:

NocOut.se har 5-10 olika löppass varje vecka under höst, vinter och vår. Många av dom året runt. Det finns olika typer av pass beroende på om du vill bättra på konditionen, styrkan eller din hastighet. Inför Lidingöloppet har vi regelbundet Backpass för att vänja kroppen till det som krävs om du vill korsa mållinjen på Lidingö med ett stort leende. NocOuts klubbmästerskap i Terränglöpning är ett utmärkt sätt att testa tävlingsnerverna och benen inför stundande Lidingölopp. Håll koll efter datum i ”På gång”.

Lär mer här för att se vilka pass som passar dig bäst. Följ med i NocOuts buss till Lidingö. Kan det bli bättre än att få skjuts upp och hem igen efter att du fått din fin och välförtjänta medalj? Bra tips: Skriv Lidingö i sökfältet i rubriken ”På gång”.

Vasaloppet:

Vasaloppet, Halvvasan och Tjejvasan (med flera): Redan på hösten så börjar vi åka rullskidor tillsammans. När snön ligger vit på marken så är det tätt av tomteröda NocOutare i spåren. I lagom tid innan Vasaloppet har vi ett bra tillfälle att testa formen. Nämligen på vårt årliga klubbmästerskap. Det är öppet för alla medlemmar, ung som gammal, snabb som långsam.

När du anmäler dig till Vasaloppet så ställer de som krav att du är med i en förening som är ansluten till Svenska Skidförbundet. NocOut.se är självklart det så du kan lugnt anmäla dig i klubbens namn.