Ännu en ny vecka med nya (tränings)möjligheter står för dörren. Under denna vecka kliver vi in i december och på söndag är det andra advent. Med andra ord börjar det bli god tid för julfirande. På söndag är det även dags för årets glöggkväll. I år blir det en digital variant, men för att bidra till lite julstämning så får de 50 första som anmäler sig en glöggkvällspåse med lite godsaker i. Mer info hittar du under följande länk: Digital glöggkväll! 

På lördag är det även dags för distanspass löpning. Denna gång med temat figurlöpning. Vem kan skapa den häftigaste figuren under sitt distanspass?

Utöver glöggkvällen så kommer det bjudas på en hel del bra träningspass att köra med. Eller vad sägs om nedanstående smörgåsbord?

Vecka 49 virtuella pass

Måndag
TisdagVirtuella cykelintervaller
OnsdagVirtuellt intervallpass (löpning)
TorsdagVirtuellt rullskidspass 
Fredag
LördagVirtuell figurlöpning
Söndag –  Zwift MeetUp (cykel)

Dela med dig

En av klubbens grundpelare är gemenskap. Nu är det svårt att få till det men vi och dina klubbkompisar vill såklart ändå vara en del av din träning. Dela gärna med dig av dina upptåg genom att använda #nocout på Instagram så kan vi nå lite digital samhörighet. Vi kan även tipsa er om att följa hashtaggen #nocout så riskerar du inte att missa något av dina kamraters äventyr.