Denna vecka (v.48)

Nästa vecka (v.49)

  • Måndag – Kortpass i Ryd 17:25
  • Tisdag –
  • Onsdag – Intervallpass i Campushallen klockan 19:30. På intervallpasset denna kväll får vi besök från regionens ortopedklinik, som genomför en studie av ultraljud på hälsenor. Om du har haft problem tidigare vill de gärna genomföra en undersökning på plats, antingen före eller efter passet – undersökningen tar ca 15 minuter.
  • Torsdag – Torsdagsjogg (5 km) vid Ryds motionscentrum, 17:30.
  • Fredag –
  • Lördag – Tröskelpass vid Stora Coop, 09.00.
  • Söndag – Distanspass, 10.00.

Övriga aktiviteter

  • Onsdag 7 december: På intervallpasset denna kväll får vi besök från regionens ortopedklinik, som genomför en studie av ultraljud på hälsenor. Om du har haft problem tidigare vill de gärna genomföra en undersökning på plats, antingen före eller efter passet – undersökningen tar ca 15 minuter.
  • Söndagen den 11 december gör vi ett julbordslöp på förmiddagen, tillsammans med Akele. Information och anmälan finns här: Julbordslöp 2022
  • Söndagen den 11 december är det också dags för klubbens årliga glöggkväll. Anmälan hittar du här: Anmälan Glöggkväll 2022