Som ni känner till är klubbens verksamhet pausad för åtminstone två veckor till. Sen får vi se om de nya skärpta råden gett resultat så att vi tillåts att återgå till det ”normala” igen. Oavsett så har vi ett par veckor framöver där vi inte kan träna ihop, men vi vill såklart ändå erbjuda er möjligheten till träning.

Därför kommer vi framöver varje vecka publicera ett gäng träningspass från våra sektioner för veckans kommande dagar som du kan köra på egen hand. Se det kanske som inspiration eller som för att veta vad skulle arrangerats om det varit som ”vanligt”. Och håll ögonen öppna för ibland kanske det dyker upp något speciellt. Vi har exempelvis planer på att arrangera vårt klubbmästerskap för 1500 meter men på ett litet annorlunda sätt som vi hoppas att ni kommer uppskatta.

Hur ser då kommande vecka ut. Jo, enligt nedan.

Vecka 46 virtuella pass

MåndagTriathlonMåndag: Brickpass
TisdagVeckans cykelintervaller
OnsdagVeckans löpintervaller
TorsdagVirtuellt rullskidspass
Fredag
LördagVeckans distanspass (löpning)
Söndag –  Zwift MeetUp (cykel)

Dela med dig

En av klubbens grundpelare är umgänge. Nu är det svårt till det men vi och dina klubbkompisar vill såklart ändå vara en del av din träning. Dela gärna med dig av dina upptåg genom att använda #nocout på Instagram så kan vi kanske upp till någon procent form av digital samhörighet. Vi kan även tipsa er om att följa hashtaggen #nocout så riskerar du inte att missa någonting.