Andra advent har precis passerat och vi kommer närmre och närmre julledigheten. Innan det är dags att dra på sig tomteluvan så ska vi bland annat fira lucia. Denna veckas virtuella träningsvecka bjuder bland annat på luciacykling i Zwift (pluspoäng om man cyklar med antingen luciakrona eller stjärngossestrut), Linköpings 7 summits och så gör det efterlängtade älghufspasset comeback. Även om du inte är skidåkare så rekommenderar vi dig starkt att testa på det passet. Det enda du behöver är ett par stavar och en backe.

Vecka 50 virtuella pass

Måndag
TisdagVirtuella cykelintervaller
OnsdagVirtuellt intervallpass (löpning)
TorsdagVirtuellt älghufspass
Fredag
LördagVirtuell långpass: Linköping 7 summits
Söndag –  Zwift MeetUp (cykel)

Dela med dig

En av klubbens grundpelare är gemenskap. Nu är det svårt att få till det men vi och dina klubbkompisar vill såklart ändå vara en del av din träning. Dela gärna med dig av dina upptåg genom att använda #nocout på Instagram så kan vi nå lite digital samhörighet. Vi kan även tipsa er om att följa hashtaggen #nocout så riskerar du inte att missa något av dina kamraters äventyr.