En ny vecka med nya (tränings)möjligheter står för dörren. Denna vecka har vi mycket skoj på gång. Det vi vill lägga extra vikt på är såklart vårt klubbmästerskap på 1500 meter. Istället för att köra en kväll så kommer vi i år köra det under hela veckan. Du kan med andra ord springa loppet när du vill på vår utpekade bana och rapporterar sedan själv in din tid. Mer info hittar du här: Virtuellt KM 1500 meter!

Denna vecka har vi även tänkt testa på en ny grej. Vi saknar alla möjligheten att träna ihop och pusha varandra. Vi tänkte därför testa oss på ett distanspass löpning på lördag där vi alla springer samma bana, har samma starttid men där man själv får avgöra åt vilket håll man vill springa åt och vart man vill starta? På så sätt är vi på samma ställe och springer där vi får möjlighet att ”ses”.

Utöver det så är det fullt med digitala cykelpass och färdigt upplägg för intervaller på rullskidor. En riktigt kanonvecka med grymma träningsmöjligheter helt enkelt.

Vecka 48 virtuella pass

Hela vecka Virtuellt KM 1500 meter!

MåndagVirtuellt brickpass
TisdagVirtuella cykelintervaller
OnsdagVirtuellt trailpass
TorsdagVirtuellt rullskidspass 
Fredag
LördagVirtuellt distanspass
Söndag –  Zwift MeetUp (cykel)

Dela med dig

En av klubbens grundpelare är gemenskap. Nu är det svårt att få till det men vi och dina klubbkompisar vill såklart ändå vara en del av din träning. Dela gärna med dig av dina upptåg genom att använda #nocout på Instagram så kan vi nå lite digital samhörighet. Vi kan även tipsa er om att följa hashtaggen #nocout så riskerar du inte att missa något av dina kamraters äventyr.