Som ni känner till är klubbens verksamhet pausad för åtminstone kommande vecka Vi får se om de nya skärpta råden gett resultat så att vi tillåts att återgå till det ”normala” igen eller om det blir en förlängning. Ni kan nog nästan gissa vad vi hoppas på. Den 47:e veckan av året kommer däremot bli en virtuell sådan och hittills finns nedanstående pass planerade.

Vecka 47 virtuella pass

MåndagTriathlonmåndag med virtuellt brickpass
TisdagVirtuella cykelintervaller
OnsdagVirtuella löpintervaller
TorsdagVirtuellt rullskidspass 
Fredag
LördagVirtuellt distanspass (med konstinslag) 
Söndag –  Zwift MeetUp (cykel)

Tävling

Två glada klubbkompisar som som denna vecka delar med sig av sin träning på Instagram genom att tagga sin bild med #nocout är med i utlottningen av varsin uppsättning cykellysen från klubbens sponsor Västra Cykelaffären. Perfekt nu när mörkret kommit och man vill ut och synas. Kom ihåg att du måste ha en öppen profil för att vi och dina klubbkompisar ska kunna se ditt inlägg.

Dela med dig

En av klubbens grundpelare är umgänge. Nu är det svårt till det men vi och dina klubbkompisar vill såklart ändå vara en del av din träning. Dela gärna med dig av dina upptåg genom att använda #nocout på Instagram så kan vi kanske upp till någon procent form av digital samhörighet. Vi kan även tipsa er om att följa hashtaggen #nocout så riskerar du inte att missa någonting.