2020 blev inte riktigt som vi trodde och hur 2021 blir vet nog ingen. Med andra ord är framtiden väldigt oviss.

Vi hoppas att du ovissheten till trots väljer att fortsätta att vara medlem i IK NocOut.se. Står du och tvekar så hoppas vi att nedanstående axplock av aktiviteter som vi planerat för året kan får dig att välja fortsätta. Medlemsavgiften kommer även under 2021 endast vara 500 kronor/kalenderår (med andra ord cirka 40 kronor/månaden om man slår ut det) och då går 400 kronor att dra av via friskvårdsbidrag (om ens arbetsgivare erbjuder det). Vi tycker såklart att det är väl investerade pengar med tanke på hur mycket kul du kan få ut av ett medlemskap.

Axplock av aktiviteter

Vår planer hänger självfallet ihop med att antalet smittade i COVID-19 sjunker samt att myndigheterna ger tummen upp för gemensamma aktiviteter. Vi håller, som alla andra, våra tummar för att allas gemensamma krafter samt vaccinet bidrar till att vi till sist återigen kommer tillåtas att umgås och träna ihop.

Här nedan kommer ett axplock av de guldkorn som är planerade. För enkelhetens skull delar vi upp det  i vår- respektive hösttermin. Mer planerade aktiviteter hittar du under på gång.

Vårterminen

Höstterminen

Självklart kommer det bli många fler pass utöver ovanstående. Våra återkommande intervallpass, lång- samt distanspass och så vidare. Detta är endast ett urval. Och för att återigen förtydliga. Alla pass och evenemang som vi planerar kan riskeras att ställas in eller flyttas fram med kort varsel om råden och restriktionerna från våra myndigheter inte tillåter oss från att arrangera våra aktiviteter.

NocOut Challenge och höstföreläsning

Under våren kommer även NocOut Challenge att lanseras. NocOut Challenge är en poängjakt där du genom att bland annat delta på våra aktiviteter och klara av vissa utmaningar samlar ihop poäng. I slutet på året kommer vi att summera där olika vinnare kommer att belönas med priser. Det kommer även att finnas möjlighet att vinna priser genom utlottning. Mer info om NocOut Challenge kommer inom kort.

Under hösten kommer även en större föreläsning (likt tidigare år) att arrangeras. Som vanligt helt kostnadsfritt för er medlemmar. Vem det blir i år är ännu skrivet i stjärnorna. Men efter tidigare års succéföreläsningar så kan vi lova att även årets namn kommer väcka ditt intresse.

Klubbmästerskap, kläder och prylar

Utöver ovanstående så kommer vi även arrangera ett klubbmästerskap (mer info om det kommer). Det kommer även finnas fyra tillfällen att köpa våra snygga klubbkläder där vi under året planerat att lansera ett par nyheter. Årets först klädshop öppnar redan fredagen den 22 januari. Utöver kläder så finns det även planer för att lansera lite andra roliga och användbara NocOut-produkter.

Som ni kan se kommer 2021 bli ett fantastisk år och vi hoppas innerligt att ni vill vara. Har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er till info@nocout.se